Top 10 sfaturi pentru ciclism pe distanțe lungi

1) Pregătiți-vă mental și fizic.

Cunoașteți traseele și hărțile; este esențial să înțelegeți călătoria în care vă veți porni. Planificarea practică a traseului ne reamintește și cât de mult mai sunt de văzut și de făcut!

2) Instruire practică

Antrenează-ți mușchii și sistemul respirator pentru a face exact ceea ce vrei. Trebuie să adaugi orele, să completezi urcarile de deal și să te ții de programul tău de antrenament. Antrenamentul cu Kettlebell la sala este benefic pentru ca lucreaza intregul corp in timp ce se concentreaza pe zona mare a muschilor, glutei.

3) Crește-ți rezistența și rezistența.

Antrenamentul funcțional poate ajuta, dar ar trebui să se facă treptat pentru a evita să vă răniți sau să trageți de orice ar putea să vă pună înapoi. Puteți încerca, de asemenea, exercițiul 20-40, care implică sprintul timp de 20 de secunde și apoi odihnă timp de 40 de secunde și repetarea acestui lucru de patru ori pentru un set. Puteți face câte grupuri doriți.

4) Mănâncă și bea în mod corespunzător.

Poate părea simplu, dar atunci când faci mișcare, află ce alimente îi plac corpului tău și ce nu-i plac. Pentru a vă menține nivelul de energie, asigurați-vă că aveți multă apă și ceva de ronțăit în timpul călătoriei. Bananele, flapjacks și batoanele energetice sunt toate alimente bune pentru ciclism.

5) Fii precaut.

Fiecare călăreț, indiferent de distanță, are nevoie de echipamentul corespunzător. Purtarea unei căști și luminile aprinse salvează vieți; nu călători fără aceste două elemente esențiale. Faceți contact vizual cu oricine s-ar putea opri în fața dvs. pe drum, încercați să-și anticipeze mișcările și călătoriți în linii strânse.

6) Gel de cafeină

Acest lucru vă poate ajuta să vă împingeți pe o călătorie lungă, îmbunătățindu-vă concentrarea, răspunsurile și performanța.

7) Fii gata.

Sunt recomandate pompă, tub interior, instrumente multiple, pachete impermeabile și autoadezive. De asemenea, este cea mai bună idee să aduci un telefon complet încărcat dacă întâmpinați probleme și trebuie să efectuați un apel de urgență.

8) Bicicleta

Bicicletele folosite sunt fantastice și vă pot economisi mulți bani. Dacă vă place ceva timp pe internet, puteți găsi câteva oferte grozave. Bicicletele Genesis, Rose și Canyon de la Ribble Cycle sunt cele mai bune biciclete cu valoare specifica disponibilă dacă vă puteți permite să plătiți și să vă cumpărați o bicicletă nou-nouță (și posibil mai fiabilă).

9) Haine

Purtați haine strânse pentru a evita să deveniți un steag și să depuneți mai mult efort decât este necesar! Este esențial să păstrați lucrurile cât mai simple posibil. Pantalonii scurți căptușiți vă vor îmbunătăți și confortul.

10) Viteza

Mergeți în ritmul dvs. și nu vă epuizați toate rezervele pe primele dealuri pentru că nu vă veți putea recupera pentru tot restul călătoriei. Fii atent la început pentru a evita problemele înainte de final.