Sfaturi și trucuri generale pentru ciclism

Îți place ciclismul?

Dacă da, felicitări. Ciclismul este atât un antrenament distractiv, cât și eficient, care îți oferă o grămadă de energie, dar există câteva necesități atunci când vine vorba de ciclism. Nu contează dacă sunteți un expert sau un începător, un ciclist ar trebui să-și amintească aceste câteva sfaturi.

Înainte de a începe expediția cu bicicleta, asigurați-vă că aveți echipamentul adecvat. O bicicletă rutieră / de munte robustă, îmbrăcămintea adecvată, lanțuri suplimentare, câteva șuruburi, șuruburi și apă îmbuteliată sunt esențiale. Este important să fiți pregătiți înainte și în timpul rutinei de ciclism.

Se recomandă o încălzire de 10-15 minute înainte de a merge la viteză maximă sau pentru distanțe mari. O încălzire ajută la întinderea mușchilor picioarelor și brațelor și ajută la evitarea crampelor. Încălzirile sunt importante în orice tip de exercițiu activ, iar ciclismul nu diferă.

Pentru începători și persoanele care nu au mers cu bicicleta de ceva timp, este important să circule cu bicicleta la intervale. Intervalele de ciclism se referă la viteza și puterea pe care le utilizați în timpul unei plimbări cu bicicleta. Schimbul între câteva minute de viteză maximă și câteva minute de ciclism ușor vă va ajuta să vă pregătiți pentru un antrenament de ciclism mai prelungit și intens.

Pentru a deveni mai echipat fizic cu ciclismul, încercați câteva antrenamente de antrenament de forță. Tonificați și întăriți mușchii miezului și picioarelor pentru a adăuga puțină putere în timpul plimbărilor cu bicicleta. Încercați să adăugați rezistență mergând în sus. Inclinația suplimentară te face să îți exersezi mușchii picioarelor la maximă putere.

O rutină sănătoasă de ciclism este o combinație de exerciții aerobice cu un stil de viață hrănitor. De exemplu, includerea multor proteine ​​în dieta ta ajută la construirea mușchilor pentru mai multă putere și rezistență. A fi sănătos consumând fructe, legume și evitând produsele grase este foarte important. Deoarece ciclismul este exercițiul aerob perfect pentru a pierde și a vă menține greutatea, nu vă va ajuta să mâncați nesănătos.

Avantajele ciclismului sunt incredibile.

Scade riscul de boli de inimă, diabet, te menține în formă și îți prelungește speranța de viață. Dacă ești capabil să combini un program excelent de ciclism cu un stil de viață sănătos și să eviți obiceiurile periculoase de a bea și de a fuma, atunci vei merge cu bicicleta până în anii ’80.

Totul depinde și de modul în care îți configurezi programul de antrenament. Ciclismul este benefic numai atunci când se face corect și în siguranță. Un bun program de ciclism pentru triatletii începători este unul care îmbunătățește viața ta. Unul rău poate fi un pericol pentru sănătatea dumneavoastră.

Ciclismul este distractiv și interesant pentru toate vârstele, deoarece este simplu, dar eficient. Dacă mergeți cu bicicleta câteva zile pe săptămână, aveți garanția că vă veți simți mai bine cu voi înșivă și veți avea mult mai multă energie. Ai o plimbare grozavă.