Plimbări cu bicicleta prin Valea Loarei sau Căile Verzi ale Europei

Cea mai bună bicicletă din lume combină toate beneficiile drumețiilor și drumețiilor – în aer liber, aer curat, peisaj, exerciții – dar cu capacitatea de a parcurge distanțe mult mai mari și cu o libertate mult mai mare. O excursie cu bicicleta este o modalitate excelentă de a vedea lumea în ritmul propriu și de a avea o vacanță ieftină și fantastică, la prețuri avantajoase. Indiferent dacă călătoriți pe trasee dedicate de drumeții pe bicicletă sau pe drumuri și autostrăzi obișnuite, a vă angaja într-o drumeție cu bicicleta înseamnă să vă deplasați liber prin țară oprindu-vă doar atunci când picioarele obosesc sau obțineți un pic de ciudat din tot exercițiul.

Sărbători cu bicicleta în Valea Loarei

Există o mulțime de alegeri de destinații sau terenuri de călătorit și de cazare de la cele de bază la cele mai luxoase. Ce zici de ciclismul căilor verzi de la Praga la Viena? Există aproximativ 300 de mile din aceste piste verzi care se învârt acolo între cele două capitale. Există oportunități de a vă opri și de a vă angaja în multe activități, cum ar fi observarea păsărilor și canotajul. Europa este încă una dintre cele mai populare destinații de drumeții pentru ciclism, cu cea mai mare varietate de peisaje și culturi pe o rază scurtă de ciclism – în special există drumeții excelente pentru ciclism în Franța (ajutată, bineînțeles, de combustibilul din vița de vie pe care o călăriți adesea!) ). Ciclismul pe Valea Loarei este o încântare absolută; această regiune a Franței este relativ plată și oferă o experiență de turism pitoresc lină.

Dacă nu ați încercat niciodată o excursie cu bicicleta, veți fi uimiți de ceea ce ați ratat când faceți. Există o mulțime de specialiști în călătorii cu bicicleta care vă pot ajuta să organizați o vacanță de ciclism memorabilă, fie ca parte a unui grup mic, cu un grup mic al vostru sau fără niciun alt ciclist. Cel mai bun motiv pentru a obține ajutor pentru planificarea călătoriei cu bicicleta este că înseamnă ca transportul rutier să aibă grijă de bagajele voastre – pe care le dispare dimineața și apoi să le reapară prin magie la fermecătorul refugiu rural în care ajungeți seara , înainte de o masă bine câștigată, gemând cu delicatese gourmet.

Ciclism în Franța antrenament și alpinism

O excursie cu bicicleta este, de asemenea, ceva pe care l-ați putea alege să-l planificați singur. Tot ce aveți nevoie sunt hărțile pârtiilor de biciclete locale și a bagajelor pentru a vă transporta bagajele. Apoi depinde de dvs. dacă doriți să vă planificați drumul cu bicicleta cu detaliu înainte de a pleca sau dacă preferați să profitați de potențialul de libertate. și te fac să te superi de fiecare dată când ajungi la urmatoarele drumuri transversale.

O modalitate ușoară de a face drumeții cu bicicleta este să mergeți la camping într-o locație fixă, apoi să mergeți cu bicicleta la plimbări de o zi în mediul rural înconjurător – astfel nu trebuie să purtați totul pe spate. Puteți călători în mod independent și puteți explora regiunea singuri sau vă puteți bucura de camaraderia călătoriei cu un grup de exploratori de bicicliști cu aceeași perspectivă. Oricum ar fi, pe măsură ce ciclismul devine din ce în ce mai popular, atât ca formă de transport obișnuit, cât și pentru sărbători, traseele de ciclism sunt îmbunătățite, iar traseele de ciclism sunt înflorite în țările noi, așa că există o excursie cu bicicleta pentru a se potrivi tuturor abilităților din unele dintre cele mai setări spectaculoase.

Citește și Antrenament de rutină cu bicicleta – Singurul mod de a vedea rezultatele!