Persoanele cu handicap pot merge acum ciclism!

Pentru noi, care sunt încă destul de tineri, noi chiar nu au descoperit încă cât de frustrant este de a deveni paralizat / cu handicap sau afectate după ce a dus o viață activă și normală. Sau pentru cei dintre noi care nu au ajuns în leziuni grave care a afectat abilitățile noastre motorii, noi chiar nu au nici o cunoaștere cât de devastatoare ar putea fi să se întindă neajutorat și imobil. Uneori, pentru cei care au experimentat acest tip de durere fizică și angoasa peste a fi paralizat, frustrarea este dublat atunci când paralizia le împiedică să facă vreodată sportul lor preferat sau de activitate.

Îmi place să merg cu bicicleta.

Ca un copil mi-ar merge pe târziu de noapte cu bicicleta în jurul satului nostru doar pentru a simți bucuria de a se confruntă cu un alt tip de libertate. Ciclism îmi dă un sentiment de conștientizare peste fiecare parte a corpului meu fiind în viață și activă. Mă tem de ziua în care voi crește destul de mare sau să fie paralizat și în imposibilitatea de a merge pe bicicletă mai! Oh, dar este îngrozitor să fie lipsit de plăcerea de a merge pe bicicletă, din nou!

Este destul de bine să rețineți atunci că unii oameni sunt apreciativ de biciclete pentru paralizat, raportate la BBC News pe 15 noiembrie 2004, ar fi Eleanor Freewheeling a exprimat la http://ewheeling.over-blog.com/article-17631.html pe 23 noiembrie 2004.

Potrivit știrilor BBC, persoanele paralizate de leziuni ale măduvei spinării ar putea în curând să meargă cu bicicleta.
“Bicicleta” este un fel de triciclu despre care oamenii de știință spun că funcționează prin stimularea electrică a picioarelor. Această bicicletă nu va oferi doar un mijloc de transport și recreere, dar ar trebui să oprească, de asemenea, risipa musculară și ar putea oferi mai multă mobilitate pentru utilizatorul cu handicap.

capabil corporal vs dezactivat

Această tehnică considerată ca fiind FES (stimulare electrică funcțională) triciclism a fost dezvoltată de echipe de la University College London (UCL) și Universitatea din Glasgow. FES implică stimularea muschilor paralizat prin trecerea impulsuri scurte de curent prin electrozi pe piele. Un stimulator sincronizează stimularea cu poziția pedalei în timp ce persoana are o “accelerație” pentru a controla cât de mult stimularea este aplicat – mai degrabă ca o motocicletă cu picioarele ca motor.

În termen de un an, ar trebui să ne așteptăm la disponibilitatea acestui dispozitiv, numit ca “tricicleta recumbent”. Profesorul Nick Donaldson, unul dintre membrii echipei a spus că acest dispozitiv va ajuta la a obține persoanele cu deficiențe înapoi în exercitarea în condiții de siguranță. Acest lucru le va face o mulțime de bine, deoarece aceste persoane cu handicap nu pot fi deschise la opțiunea de a exercita, încă. Singura modalitate actuală de a fi aplicate persoanelor cu scaun cu rotile “în scopul de a exercita muschii paralizat este prin stimulare electrică. Dar nu a fost mult mai distractiv pentru a stimula doar muschii in timpul sesiunilor speciale.

Astfel, în dezvoltarea bicicletei, echipa a fost de a crea un sistem în cazul în care sportivii scaun cu rotile pot folosi de acasă și va fi distractiv de a utiliza. Tricicleta nou poate fi folosit la domiciliu pentru a instrui muschii în timp ce staționare, sau pentru recreere în aer liber.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *