Patru lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a începe ciclismul

Vă gândiți să începeți ciclismul ca un hobby?

Iată patru lucruri de luat în considerare înainte de a începe ciclismul. Primul va fi cum să stabiliți un obiectiv și să aveți o imagine de ansamblu asupra a ceea ce veți avea de îndată ce începeți ciclismul. Apoi vom trece la una dintre principalele priorități în ceea ce privește echipamentele. A treia, înainte de a vă începe hobby-ul în ciclism, ar trebui să vă planificați programul pentru ao face. Al patrulea lucru este pentru o implicare suplimentară în ciclism și unde te va duce acest hobby.

Înainte de a începe ciclismul, ar trebui să aveți o idee generală cu privire la modul în care va avea acest hobby. Fără îndoială, ciclismul va oferi o mulțime de avantaje pentru sănătatea ta. Acest hobby necesită timp, așa că trebuie să plănuiți să stabiliți o parte câteva ore din săptămână pentru a merge cu bicicleta, lăsați-o să fie seara sau la sfârșit de săptămână, depinde complet de dvs. să alegeți în funcție de celelalte activități zilnice. De asemenea, ar trebui să conștientizați faptul că aveți bicicleta, deoarece este nevoie de investiții în hobby pentru cumpărarea și întreținerea echipamentelor. Știți că sunteți conștienți de timpul necesar și de cantitatea de bani necesară, de asemenea, va trebui să cunoașteți riscul pe care îl implică ciclismul. Înainte de a începe ciclismul, aveți în vedere o imagine cu privire la frecvența cu care urmează să mergeți cu bicicleta, câți bani sunteți dispuși să cheltuiți și riscul implicat. Sfatul meu este să începeți încet. 30 de minute, de două ori pe săptămână sună rezonabil pentru un starter.

Acum, că aveți în vedere imaginea, puteți merge mai departe la un magazin de biciclete. Atunci când vă cumpărați bicicleta, luați în considerare întotdeauna două aspecte majore, siguranța și confortul. Alegeți o bicicletă care vi se potrivește cel mai bine înainte de a cumpăra o bicicletă. De exemplu, dacă doriți doar să o folosiți în zona dvs., alegeți o bicicletă hibridă sau de drum, dar, dacă mergeți undeva în off-road pentru a merge cu bicicleta, luați în considerare o bicicletă montană. Asigurați-vă că ați cumpărat și unelte de siguranță, cum ar fi căști, îmbrăcăminte de protecție și pachet de hidratare sau sticlă de apă. Se recomandă să beți la fiecare 15 minute când mergeți cu bicicleta pentru a compensa pierderile de apă din corpul dumneavoastră. Dacă intenționați să pedalați noaptea, cumpărați și reflectoare și lămpi.

Vă va ajuta să decideți ce fel de bicicletă veți obține. Dacă acum aveți ruta în care urmează să mergeți cu bicicleta în avans. Nu cumpărați mai întâi bicicleta și găsiți locul mai târziu. examinați ruta înainte de a cumpăra una. Vedeți dacă trebuie cumpărat vreun articol suplimentar, acordați atenție cât de ocupat va fi traseul și estimați cât timp pentru a termina traseul cu bicicleta. Dacă ruta este departe de casă, asigurați-vă că știți unde este disponibil cel mai apropiat ajutor în caz de urgență.

Ciclismul în grup este mult mai bun.

Încercați să luați legătura cu băieții locali care au același hobby sau încercați să căutați un forum online pentru ciclism. Nu fi timid să pui întrebări sau sugestii. Pentru a obține un răspuns mai bun, ar trebui să vă raportați și progresul. Nu vă deranjați dacă nu ați început încă să mergeți cu bicicleta. Le puteți spune întotdeauna planul dvs., de exemplu, ce bicicletă veți cumpăra, unde urmează să mergeți cu bicicleta sau cât de des o veți face. Acestea vă vor oferi feedback și vă puteți îmbunătăți planul de acolo.

Acestea sunt cele patru lucruri de bază pe care trebuie să le faceți înainte de a merge cu bicicleta. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să cumpărați o bicicletă greșită, care va putrezi în garaj. Sau, ieșind din prima călătorie și renunțând pentru că credeți că corpul dvs. nu poate suporta ciclismul. Începeți încet, cunoașteți-vă limita și rămâneți consecvenți. Înainte să-l știți, veți merge cu bicicleta în mod regulat și puteți face și mile suplimentare. Bucurați-vă de ciclism!

Citește și Plimbări cu bicicleta prin Valea Loarei sau Căile Verzi ale Europei