Mountain Bike Trekking

Permise de mountain bike

Găsirea treks biciclete este o perspectivă descurajatoare, dacă sunteți un novice, mountain biking este un sport fizic exigente și aveți nevoie pentru a avea dreptul de suma de putere și rezistență pentru a cuceri anumite tipuri de trasee de mountain bike. Dacă sunteți un novice, nu peste estimarea capacității dumneavoastră de a negocia trasee de mountain bike. Nu există într-adevăr nici un punct de risc unele leziuni grave atunci când negociază o pistă de mountain bike, astfel încât să fie foarte atent în alegerea unul. Există o mulțime de trasee de mountain bike, care sunt potrivite pentru începători. Uită de traseele provocatoare care ajung în vârful muntelui. Puteți încerca aceste tipuri de trasee mai târziu, atunci când ați câștigat suficientă încredere în domeniu. Pentru a rămâne pe partea sigură, să ia un traseu care bucle înapoi la primul punct. Acum, nu cred că aceste tipuri de trasee sunt prea ușor sau nu suficient de provocatoare pentru tine. Există o mulțime de trasee circulare care prezintă mari provocări pentru motocicliștii montani.

Aveți mare grijă pentru a inspecta rutele propuse înainte de a decide cu privire la tipul de biciclete poate doriți să obțineți. Evaluați-vă abilitățile și capacitățile de gestionare a traseelor. Va trebui să se potrivească abilitățile dumneavoastră și energiile cu problemele de trasee, astfel încât să fie sincer cu tine însuți atunci când faci o evaluare. Dacă credeți că nu puteți negocia un traseu care este plin de roci și urcă, atunci prin toate mijloacele nu iau acest traseu. Nu are rost să te pedepsești luând aceste tipuri de permise.

Va trebui, de asemenea, să decidă cu privire la distanța de care aveți nevoie pentru a călători și acest lucru va determina decizia dumneavoastră cu privire la tipul de biciclete pe care le poate doriți. În cazul în care traseul este prea lung pentru tine de a negocia tot drumul, puteți repara pentru cineva să te iau de la un anumit punct al traseului. Acum, doar din moment ce nu s-au încheiat bucla completă nu înseamnă că nu sunt calificați la ceea ce faci. Amintiți-vă întotdeauna că, ca un novice, aveți nevoie pentru a trece printr-un ciclu de ajustare. Nu vă puteți aștepta cu adevărat să faci ciclism pe distanțe lungi devreme, astfel încât să fie tolerant. Veți avea grămezi de timp pentru a face ciclism pe distanțe lungi, odată ce sunt bine adaptate la rutina ta. Ca un novice, ar fi o idee minunată pentru tine de a negocia traseul cu un companion. Plecarea printr-o pistă de mountain bike cu un aliat nu este doar mai sigură; este, în plus, mult mai distractiv de a negocia aceste trasee cu altcineva.

Puteți avea o vacanță minunată ciclism montan în special dacă sunteți cu tovarăși.

Veți găsi sute de site-uri anunțate pe internet și cele mai multe la prețuri foarte rezonabile. Doar pune într-un cuvânt cheie în browser-ul dumneavoastră și până va veni toate aceste sărbători interesante pentru tine de a alege de la. Acest sport este, de asemenea, mare pentru păstrarea nivelul de fitness în sus și păstrarea greutatea dumneavoastră în jos.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *