Leziuni comune genunchi de la Mountain Biking

Mountain bikers pot suferi de o varietate de leziuni, fie de la suprasolicitarea sau în urma unui accident sau toamna de la motocicleta ta, toate cu diferite grade de severitate. Cu cât traseul este mai extrem, cu atât adrenalina este mai mare, dar și mai mare, cu atât este mai mare accidentarea pe care ar trebui să o cobori de pe bicicletă cu viteză. Din fericire, majoritatea leziunilor suferite sunt minore și auto-limitarea în care ar trebui să se aștepte să recupereze după câteva zile de odihnă.

Sportul de ciclism montan este extrem, oferind rideri o adrenalina ca acestea viteza drumul lor în jos dealuri și munți pe teren variabil. Cu cât cursul este mai extrem, cu atât este mai mare provocarea și cu atât riscul ar trebui să cadă.

Este întotdeauna important să înțelegeți tipurile de leziuni care pot fi susținute în sportul ales, astfel încât să puteți lua în considerare măsurile preventive disponibile sub formă de îmbrăcăminte de protecție, căptușeală sau chiar o acoladă sport. În timp ce leziuni minore pot duce pur și simplu la abraziuni și pășuni la nivelul pielii, leziuni la genunchi pot apărea de la coborâre de echitatie sau prin care se încadrează de la motocicleta.

Ce este articulația genunchiului?

Deoarece articulația genunchiului rămâne activă în majoritatea sporturilor, aceasta este susceptibilă de rănire ca urmare a forțelor care trec prin articulație, daunele provocate de impact din cauza sporturilor extreme, ar fi ciclismul montan, crescând riscul de rănire în continuare.

Articulația în sine se alătură femurului (osul coapsei) tibiei (osul tibiei), cu rotula (rotula) și peroneul (al doilea os al piciorului inferior) formând, de asemenea, articulația. Există, de asemenea, patru ligamente de lucru pentru a stabiliza comun, care sunt ligamentul încrucișat anterior (ACL), ligamentul cruciat posterior (PCL), medial colaterale Ligament (MCL) și lateral colaterale Ligament (LCL).

Dureri de genunchi

În general, de cercetare sugerează că 25% din bicicliști vor suferi de dureri de genunchi la un moment dat, fie ca urmare a suprasolicitării sau de la care nu au setup corect pe bicicleta lor, în primul rând. Leziunile de utilizare excesivă sunt de obicei auto-limitarea și după o perioadă de odihnă ar trebui să vă așteptați pentru a vedea o recuperare completă.

În timp ce o persoană se poate plânge de dureri de genunchi este o declarație foarte generală și poate cuprinde o serie de leziuni diferite de la tulpini ușoare în cazul în care o persoană se poate aștepta să recupereze în câteva zile la ligament lacrimi și rupturi care pot necesita o intervenție chirurgicală și o perioadă lungă de timp pe margine. Leziuni mai grave sunt de obicei ca urmare a daunelor de impact de la care se încadrează de la motocicleta ta.

Leziuni ACL

ACL este ligamentul principal în articulația genunchiului și este responsabil pentru stabilizare, care să permită o persoană să meargă și să ruleze. Un prejudiciu aici poate varia în severitate de la câteva săptămâni în afara acțiunii până la un an după o intervenție chirurgicală și fizioterapie intensivă. De obicei, 40% din toate leziunile ACL apar ca urmare a participării la un sport extrem, ar fi ciclism montan, wakeboarding sau snowboarding.

În cazul unei rupturi sau ruptură la chirurgie ACL pot fi oferite pentru a remedia starea, deși acest lucru necesită ligamentul rupt fiind înlocuit și după o perioadă extinsă de odihnă un pacient poate lucra la consolidarea exerciții pentru a ajuta la stabilizarea articulației înainte de a obține înapoi pe bicicleta. În urma intervenției chirurgicale o persoană poate fi în imposibilitatea de a participa n sportul lor ales pentru până la un an, în timp ce întreprinderea de fizioterapie intensivă pentru a ajuta la consolidarea comune.

Suporturi pentru genunchi moi

Moale genunchi sprijină sunt de obicei purtat post prejudiciu ca un mijloc de a oferi compresie și sprijin în timpul recuperării în timp ce rămâne activ. Există o varietate de bretele sportive disponibile pe piață, fiecare conceput pentru a gestiona condiții specifice.

Un suport este conceput pentru a fi purtat atunci când este activ, cu material respirabil care se potrivește îndeaproape articulației, oferindu-vă compresie fără mișcare restricționată. În funcție de starea dumneavoastră există genunchi sprijină disponibile pentru a ajuta la gestionarea nimic de la entorse ușoare la tendinită la leziuni ligamente ușoare, astfel încât să puteți continua să fie activ în timpul recuperării de la prejudiciu.

Utilizarea unui suport genunchi este la fel de mult despre consolidarea încrederii pacientului ca este vorba despre a ajuta cu reabilitarea dumneavoastră, oferindu-vă încrederea de a merge cu bicicleta în mod normal și bucurați-vă de tot ceea ce rural are de oferit.

Suporturi rigide pentru genunchi

Un suport rigid genunchi este conceput pentru a fi purtat ca o măsură preventivă, deși poate fi purtat la fel de prejudiciu post pentru a proteja articulația de leziuni suplimentare în viitor. O acoladă pentru genunchi CTi este fabricată din fibră de carbon pentru a reduce la minimum mișcările nenaturale, în timp ce stabilizează și menține alinierea osoasă și este purtată de vedetele sporturilor extreme din întreaga lume datorită protecției pe care le oferă.

Ce trebuie să fac dacă sunt rănit?

Este important să nu joace prin durere pentru a evita cauzează orice daune suplimentare, cu odihnă oferindu-vă cea mai bună șansă de o recuperare rapidă. Gheața poate fi folosită pentru a ajuta la gestionarea oricărei inflamații, precum și ridicarea piciorului deasupra pieptului.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *