De ce BMX Racing a devenit atât de popular?

Nenumărate persoane din lume participă la marele sport BMX ciclism. Unele dintre cele mai renumite persoane pot fi văzute în videoclipuri BMX și fotografii BMX pe internet; oameni, ar fi Dave Mirra. Mare lucru despre acest sport este că fotografiile BMX prinde adesea artiștii interpreți sau executanți în cascadorii în aer, care par aproape imposibil, dar care se fac în fiecare zi. BMX simplu standuri pentru motocross biciclete, dar are mult mai implicat decât alte tipuri de motocross.

Oamenii din întreaga lume au fost de echitatie biciclete într-o manieră casual până la sfârșitul anilor 1960.

Acesta a fost momentul în care bicicleta cunoscut sub numele de Sting-Ray a fost creat, și vândute publicului scurt după. Această bicicletă foarte bine poate au schimbat fata de ciclism pentru totdeauna. Mânerele excelente și amortizarea suplimentară de pe scaun, asociate cu un cadru foarte puternic și ghidonul mai bun, au atras instantaneu oamenii; mai ales tânăra generație. Există controverse care se întâmplă uneori dacă acest sport provine în 1963, sau 1971, cu toate acestea, este cunoscut faptul că sportul nu a avut loc cu masele până în 1982, când a avut loc primul Campionat Mondial pentru sport.

Un motiv acest lucru a ajuns să fie a fost pentru că oamenii sa bucurat de motocross, dar a fost complet în imposibilitatea de a permite echipamentul pentru ea, cu atât mai puțin motocross biciclete în sine. Prin urmare, o bicicletă a fost creat pentru persoanele care au vrut să participe, dar pe o scară mai mică. În acest moment nimeni nu a dat seama această schimbare aparent simplu ar deveni atât de popular. Când Sting-Ray a fost inventat oamenii dat seama că bicicletele ar putea veni în mai multe forme, dimensiuni, și forme. Acest lucru a dus la o schimbare globală a multor biciclete.

Când a devenit BMX un sport?

Biciclete care au fost mai mult în măsură să fie lansat peste rampe și alte obstacole au fost create, precum și biciclete care ar putea lua daune grele. Scaunele au fost prevăzute cu mai multă pernă și flexibilitate, anvelopele au fost făcute mai compacte și mai puternice, iar întregul corp al bicicletei a fost consolidat. În 1990 sportul a avut o deține ferm în lume, niciodată chiar aproape de o șansă de a fading în istorie ca alte sporturi. În loc de un simplu tip de biciclete din lume are acum trei tipuri. Fiecare este specific pentru anumite lucruri; sărituri, freestyle, și curse BMX. Deși unii oameni care merg biciclete pentru distracție nu cursa sau de a face salturi, ei încă plimbare cu bicicleta care are rădăcinile sale de la prima bicicleta BMX, Sting-Ray, care poate fi văzut pe multe un video BMX

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *