Cum să vă alegeți turul cu bicicleta în Franța?

Într-o vacanță cu bicicleta în Franța, vei călători cu încredere și vei merge cu bicicleta cu liniște sufletească știind că ești doar tu, bicicleta ta și drumul liber.

Există un tur cu bicicleta pentru aproape fiecare călător în formă, dar pentru a găsi turul francez perfect cu bicicleta, va trebui să evaluați câteva puncte cheie cu operatorul dvs. de turism. Cum preferați ciclismul, independent sau în grup? Ce tip de cazare cauți? La ce fel de mâncare te aștepți? Care sunt ideile tale despre aventură și niveluri de confort? Acestea sunt toate lucrurile de luat în considerare înainte de a începe să planificați o vacanță franceză cu bicicleta.

Ce ar trebui să întrebați operatorul de turism?

Există o serie de detalii pe care ar trebui să le cereți înainte de a rezerva o vacanță cu bicicleta în Franța. Aflați depozitul necesar pentru a rezerva o călătorie și verificați politica de rambursare și condițiile de anulare a călătoriei. De asemenea, este important să vă întrebați dacă trebuie să cunoașteți abilitățile de bază de întreținere a bicicletelor. De asemenea, întrebați dacă turul necesită cunoștințe sau echipamente speciale. Sau, dacă preferați să vă aduceți propria bicicletă, compania vă poate ajuta cu transferuri de la aeroport / gară.

Ce este o vacanță ghidată cu bicicleta?

Tururile ghidate cu bicicleta sunt asistate de un mic echipaj de sprijin, condus de ghizi cu experiență. Bunurile tale, cum ar fi mâncarea, îmbrăcămintea etc. sunt transportate în vehiculul care te întâlnește la diferite puncte de control. Tururile ghidate cu bicicleta variază de la 2 la peste 20 de persoane, cu participanți la turneu veniți din întreaga lume. Tour De France Bike Tours poate varia în ceea ce privește prețul și calitatea, de la excursii de lux cu cazare la hoteluri de lux până la excursii de camping ieftine. Durata călătoriei variază, de asemenea, de la 2 zile la 8 luni sau mai mult. Există o serie de excursii care oferă, de asemenea, ghiduri de o zi, excursii fără cazare sau mâncare. Dacă vă place să călătoriți în grupuri, să vă faceți noi prieteni, atunci un tur ghidat cu bicicleta este cel mai bun pentru dvs.

Ce este o vacanță cu bicicleta?

Acest tur este mai ieftin decât un tur cu ghid. Tururile cu biciclete autoguidate sunt similare cu tururile cu biciclete ghidate în ceea ce privește traseele, cazarea și masa, care sunt gestionate de un operator de turism. Cu toate acestea, diferența este că, într-un tur autonom, nu vă alăturați în schimb unui ghid turistic, navigați singuri printr-un traseu prestabilit. Chiar dacă în acest tur nu aveți un ghid pentru ciclism, cineva este întotdeauna disponibil la celălalt capăt al telefonului pentru situații de urgență sau asistență mecanică. Excursii cu bicicleta autoguidate, efectuate singure sau în grupuri mici.

Ce este o vacanță de bază cu bicicleta fixă?

Pur și simplu, este o vacanță cu bicicleta care folosește o bază fixă, de obicei un hotel sau o altă locație de camping. De acolo, puteți explora zona locală și puteți călători cu ușurință. Tururile de bază fixe oferă opțiunea de a fi ghidate sau autoguidate. Acestea sunt aranjate prin operatorul de turism, cu trasee zilnice trasate pe o rază definită de cazare.

Ocazional, operatorul dvs. de turism va avea transport suplimentar pentru a urca într-un punct de plecare pe un traseu mai lung. Ciclismul de bază fix este o opțiune flexibilă care vă oferă posibilitatea de a vă schimba naveta zilnică. Diferențe în costurile diferitelor excursii în raport cu nivelul de cazare, masă, manipularea bagajelor etc.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *