Cum să profitați la maximum de tururile de ciclism din Alpii francezi?

Ciclismul în Alpii Francezi este distractiv și aventuros. Înainte de a face un tur auto-ghidat în Alpii Francezi sau Gran Fondos, există câteva sfaturi utile pe care bicicliștii ar trebui să le ia în considerare pentru a profita la maximum de un tur cu bicicleta.

Alpii francezi sunt cea mai preferată destinație pentru tururi cu bicicleta, datorită diversității lor enorme, inclusiv vârfuri înzăpezite, ghețari, câmpuri verzi și lacuri pitorești. Veți găsi o mulțime de lideri de turism pentru a vă organiza turul cu bicicleta sau vacanța cu bicicleta, dar unul autoguidat este cel mai bun pentru o escapadă răcoritoare. Vă puteți bucura de vizionarea Turului Franței, de priveliștile alpine sau de Alpe D’Huez în timp ce pedalați prin Alpii francezi.

Dacă mergeți pentru prima dată într-un tur cu bicicleta în Alpii Francezi, iată câteva sfaturi utile pentru a-l face memorabil:

Scop

Dacă doriți să vă bazați într-o singură locație pentru vacanță, atunci ar trebui să încercați să urmați aceste sfaturi:

Găsiți o locație într-o vale, nu într-un munte, deoarece nu doriți să fiți nevoit să urcați pe același munte după fiecare călătorie. Nu numai că te vei plictisi, dar vei limita și distanța pe care o poți parcurge în fiecare zi. Nu veți putea încerca mai multe rute din cauza distanței limitate.

Trebuie să găsiți o locație pe o varietate de rute diferite, de preferință la intersecția mai multor văi sau ceva de genul acesta. Desigur, poți oricând să faci un tur punct-la-punct, dar asta te va costa mult mai mult și va provoca mai puține neplăceri să te muți și să trăiești din valiză.

Distanţă

Majoritatea bicicliștilor au obiceiul de a călări pe teren plat sau rulant și au o idee clară despre câți kilometri pot face într-o zi. Dar, când a venit vorba de urcarea în munți, toate calculele au fost greșite. O regulă generală pentru un tur cu bicicleta în Alpii Francezi este să presupui că viteza ta medie va fi redusă cu 50% și, prin urmare, distanța pe care o vei putea parcurge într-un timp dat va fi, de asemenea, redusă cu 50%. Deci, dacă viteza dvs. medie este de 35 km / h, atunci așteptați ceva de genul 20 km / h. Este întotdeauna mai bine să planificați distanțe mai scurte sau puteți petrece mai mult timp în șa.

Tunel

Deoarece drumurile din munți traversează adesea tuneluri lungi, trebuie să fiți pregătiți pentru asta. Conform legislației franceze, în tuneluri este necesară o lumină din spate, care este doar pentru propria siguranță. Dacă nu vă simțiți confortabil în condiții fără vizibilitate prea mare, atunci ar trebui să obțineți și farurile. Când ajungeți într-o secțiune neluminată a tunelului, acesta poate fi foarte orientat prima dată, mai ales dacă există trafic. Cel mai bun mod de acțiune este să vă concentrați asupra menținerii aceleiași poziții pe drum, privind un punct cu 3-4 metri înainte în timp ce vă concentrați pe linia albă.

Echipament pentru biciclete

Deoarece petreceți o cantitate semnificativă de timp într-un ritm mult mai lent decât în ​​mod normal, trebuie să fiți într-o treaptă inferioară. Dacă aveți în prezent un set de inele cu lanț standard 52/39, atunci ar trebui să alegeți unul compact.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *