Cicloturismuri Slovenia – O destinație de vis pentru cicliști

Tur cu bicicleta Slovenia este una dintre cele mai frumoase țări din Europa și pentru a explora frumusețea sa imaculată la maximum, asigurați-vă că optați pentru un tur cu ghid cu bicicleta.

Pentru bicicliști, Slovenia este un paradis, datorită oamenilor prietenoși, munților frumoși și apelor albastre-verzui. Una dintre cele mai vechi roți explorate din lume se află în Slovenia. Tururile cu bicicleta vă permit să vă plimbați prin lacul magic Bled în văile Alpilor Iulieni. Pentru a explora castelele, faceți o plimbare rapidă în jurul lacului Bled, dintre care unul este situat pe o insulă chiar în centrul lacului. Explorați satele senine ascunse într-o pădure virgină cu râuri turcoaz și apă limpede care curge în apropiere.

Locații geografice din întreaga lume

Slovenia este o țară uimitoare situată la nord de Croația și la est de nordul Italiei, cu o populație de peste două milioane de locuitori. În mod remarcabil, mai mult de 30% din terenul național este pădure națională. Capitala Sloveniei, Ljubljana, care este unul dintre cele mai incredibile locuri de călătorie. Străzile pietonale, restaurantele rafinate și arhitectura frumoasă pot fi găsite din abundență în toată Slovenia. Este nevoie de aproximativ o oră pentru a ajunge în Alpii Iulieni din Ljubljana și de aproximativ o oră și jumătate pentru a ajunge pe coasta Adriaticii.

Motive pentru a face din Slovenia următoarea dvs. destinație de ciclism:

Oamenii sunt prietenoși, relaxați și se bucură de o conversație bună – limba engleză vorbită în toată Slovenia ajută la simplificarea călătoriilor și conversației, în special pentru bicicliștii din întreaga lume.

Un paradis al ciclismului – Slovenia este bogată în piste dedicate bicicletelor și drumuri înapoi cu trafic redus care leagă sate mici, care sunt încă neatinse de turiști din întreaga lume care nu au explorat cele mai bune din Slovenia.
Ciclismul este viu și sănătos – Este o afacere mondenă pentru canotaj de-a lungul unei piste de ciclism și căutarea altor bicicliști în drumul lor către următorul traseu montan, bicicliști obișnuiți care se bucură de plimbări pe îndelete și chiar oameni care fac naveta de acasă la serviciu cu bicicletele.

În plus, munții și dealurile au trasee abundente cu o singură pistă pentru excursii cu bicicleta în Slovenia. Slovenia se remarcă, de asemenea, pentru unele dintre traseele perfecte pentru ciclism cu frumusețe pitorească și drumeții care rivalizează cu oricare dintre celelalte destinații majore de ciclism rutier de pe întregul continent.