Ciclismul – Cheia pentru o sănătate bună

Ciclismul este un antrenament cardio bun

Exercițiul cardiovascular sau pur și simplu cardio este exercițiul care crește ritmul cardiac pe o perioadă lungă de timp. Exercițiile cardiovasculare sunt mai bune decât ridicarea greutăților și multe alte forme de exercițiu. Ciclismul este un antrenament cardio bun și nu numai că te ajută să pierzi grăsime, ci și îți întărește inima și te menține într-o formă bună prin tonifierea mușchilor pentru ciclism pentru corpului. Ciclismul zilnic ajută la eliminarea oboselii psihice, a stresului și a depresiei, astfel vă permite să obțineți performanțe mai bune la școală sau la serviciu. S-a dovedit că ciclismul scade incidența bolilor coronariene, cum ar fi ateroscleroza și embolia coronariană.

Ciclism și artrită

Artrita este o boală autoimună care se caracterizează prin inflamația articulațiilor. Persoanele cu artrită pot încerca exerciții cu impact redus, inclusiv ciclismul care nu provoacă un impact mare asupra articulațiilor și este foarte blând cu ele. Prin urmare, persoanele cu artrită pot menține o postură bună și o greutate corporală sănătoasă prin ciclism.

Alte beneficii pentru sănătate

Ciclismul zilnic nu numai că arde calorii, ci și mărește rata metabolică și întărește mușchii corpului și crește flexibilitatea corpului. Ciclismul îmbunătățește mobilitatea articulațiilor, scade nivelul de stres, crește densitatea osoasă și îmbunătățește postura corporală și sănătatea generală a corpului. Ciclismul în mod regulat scade cantitatea de grăsime îngrămădită și crește eficiența sistemului cardiovascular. În timpul ciclismului, cea mai mare parte a muncii este realizată Sfaturi pentru ciclism de mușchii picioarelor și șoldurilor. Așadar, mersul pe bicicletă este un mod eficient de a atenua picioarele dolofane și zona abdominală inferioară. De asemenea, sunt folosiți ischișorii și mușchii gambei și permit picioarelor să rămână pe pedală. Ciclismul crește, de asemenea, rezistența și rezistența corpului.

Caloriile arse în timpul ciclismului

Este un fapt că, dacă ciclezi timp de 20 de minute, pierzi în jur de 300 de calorii. Ciclismul arde o mulțime de calorii, dacă pedalezi constant timp de o oră arzi aproximativ 600 de calorii. Cantitatea de cheltuieli calorice în timpul ciclismului depinde de intensitatea cu care ciclezi. Prin urmare, un ciclist rapid folosește mai multă energie, astfel încât arde mai multe calorii decât un ciclist lent. Ciclismul rapid trebuie făcut numai dacă ești un ciclist perfect, deoarece cu cât ciclezi mai repede, cu atât sunt mai mari șansele de a fi doborât și de a te răni. Deci, dacă sunteți începător, atunci este o idee mai bună să începeți încet și să vă măriți treptat ritmul.