Cele mai bune tururi europene de biciclete

În ultimii ani, lumea a văzut o creștere constantă în oameni care iau un interes pasionat de sport de ciclism, în special pe rutele pe distanțe lungi. În mod similar, tot mai mulți oameni fac excursii europene cu bicicleta în fiecare an, în funcție de diferite departamente de turism, și în plus, cine le poate da vina?

Europa este pur și simplu una dintre cele mai frumoase regiuni din lume, un bogat melting pot de cultură, patrimoniu, artă și dragoste. Deci, haideți să aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare și apreciate excursii cu bicicleta în Europa.

Traseul de la Toscana la Riviera Italiană:

Acest tur este adesea numit ca “cinoterre”, care în Italia se traduce la “cinci terenuri”. După este evident, aceasta implică de echitatie trecut cătunele frumoase ciudat mic de Riomaggiore, Vernazza, Manarola, Monterosso al Mare și Corniglia, fiecare cu un farmec propriu. Veți obține pentru a vedea dealuri naturale, arhitectura antică și flori sălbatice în timp ce pe această călătorie.

Traseul de la Salzburg la München:

Aceasta este una dintre cele mai ușoare excursii cu bicicleta din Europa, pentru că nu aveți nevoie de ghiduri și direcțiile sunt destul de ample și ușor de citit. Timpul dintre mai și septembrie este cel mai bun în cazul în care puteți vedea pădurile naturale și castele celebrele rege Ludwig.

Alentejo, Portugalia:

Acest lucru este un pic dificil, mai ales pentru incepatori. Cu toate acestea, frumoasa vedere a soarelui de stabilire peste munții naturali, alura hipnotic de podgorii celebre, flori sălbatice gunoi fiecare parte a drumului sunt în valoare de probleme. Ar trebui să vizitați acest loc în martie, atunci când vremea este cea mai placuta.
Coasta Cataloniei:

Acest traseu frumos de-a lungul coastei Mediteranei este doar un lucru pe care le-ați căutat pentru a întineri sufletul tău în tot acest timp. Un loc de întâlnire armonioasă a dealurilor și a mării, cerul nopții singur vă va fura respirația, împreună cu mâncarea mediteraneană bogată, și oamenii uimitori.

Traseul de la Provence la Coasta de Azur:

Acest traseu arata ceva din poem Wordsworth sau un poem Keats. Peisaj rural frumos, cu ruine hauntingly frumoase de castele antice, ziduri fortificate, hanuri fermecătoare și rânduri de maci pe fiecare parte, nu excursii europene cu bicicleta sunt complete fără acest lucru.

Traseul de la Coastal Franței la Olanda de Nord:

destul de simplu și rentabil, acest traseu nu necesită să angajeze un profesionist pentru ajutor. Poți face totul de unul singur. Dar se recomandă ca, deoarece este o călătorie lungă, încercați să-l în timpul lunii martie sau aprilie, atunci când vremea nu este atât de nemilos și obositor.

Coasta de sud-vest a Irlandei:

Există un farmec special pe care regiunea Irlandei îl deține, care este incomparabil cu orice alt loc din lume. Fie că este vorba de peisajul frumos, bogata moștenire irlandeză, frumoasa muzică celtică sau pur și simplu poporul irlandez, motocicliștii nu vizitează acest loc doar o dată. Glencar Valley și Kerry County sunt locuri unde s-ar vizita din nou și din nou.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *