CĂLĂTORIE INCREDIBILĂ CU BICICLETA DOLOMITĂ ȘI & BIKE TOUR; ALPI ITALIANI

Schițați-vă vacanța cu bicicleta cu un Dolomite & amp; Alpii italieni cu itinerariul său unic. Include aproape tot ce ai nevoie ca iubitor de ciclism, precum și lucruri pe care nu știi că le dorești. De la ghizi până la o selecție incredibilă de biciclete de drumeții, puteți avea plimbarea unei vieți.

Dolomită & amp; Alpii italieni îi cheamă pe toți iubitorii de ciclism pentru un tur cu bicicleta în jurul văii, între munți frumoși, parcuri frumoase și trasee lungi frumoase, pentru a depăși toate problemele vieții de zi cu zi.

Tururile cu bicicleta și excursiile cu bicicleta din Alpii Dolomiți și Italieni nu numai că promit o vacanță cu bicicleta cu colportori și colportori enormi, dar totuși o adevărată experiență de ciclism pentru iubitorii de ciclism de acolo, una care vă va oferi amintiri pentru totdeauna.

PLANIFICAȚI-VĂ VACANȚA UNICĂ CU DOLOMIT ȘI AMP; ALPI ITALIANI!

• Selectat manual & amp; trasee de ciclism frumoase special concepute.

• Vă puteți planifica propriul tur autoguidat.

• Oferă închiriere de biciclete, tot ce trebuie să faceți este să faceți check-in & amp; gata să urci!

• Ajutați la montarea bicicletei pe drum, oricând doriți.

• Antrenament de ciclism și pentru începători!

• Deci, ce aștepți, faceți rezervarea acum!

Fie că sunteți un motociclist profesionist sau doar un student, Dolomite & amp; Alpii italieni au planuri de ciclism pregătite pentru ambele. Oferă trasee de ciclism proiectate cu atenție, deoarece aceste agenții specializate de turism cu bicicleta știu că puteți merge cu bicicleta doar pentru distracție sau ca distracție, dar dacă doriți să ajungeți la nivelul următor, ați aterizat la destinația potrivită. Puteți merge în ritmul propriu, vă puteți odihni și puteți continua călătoria oricând doriți.

Alegeți unul dintre planurile atent concepute, de la începători la experți, puteți veni cu soluția potrivită. Într-adevăr, aici ciclismul a făcut o experiență sportivă unică pentru dvs., deoarece înțelegem nevoia dvs. de a ieși în afara programului dvs. ocupat pentru a vă bucura de obiectivele turistice și a fi cu un pas mai aproape de a vă bucura de viață.

ACTIVITĂȚI BERGIZI ÎN TOUR CICLISM:

1. Ciclism

2. Pe jos & amp; drumeții

3. Spa & amp; masaj.

4. Specialități locale în mâncăruri fine și vin.

5. Cazare de top.

Tururile cu bicicleta din Alpii Dolomiți și Italieni cred că mersul pe bicicletă este cel mai bun mod de a vedea lumea din jur. Acest tur este destinat tuturor nivelurilor de motocicliști, fie că este vorba de ciclism casual, alpinism sau ciclism rutier.

MOTIVE PENTRU PLANIFICAREA TURULUI CU DOLOMITE ȘI & TUR CICLISM ALPI ITALIANI:

• Elasticitate & amp; flexibilitate: oferă o listă lungă de clienți fericiți și puteți alege oricare plan este flexibil pentru dvs. Faceți o pauză pe drum sau începeți oricând doriți.

• Prețuri accesibile: totul are un preț, dar dolomita și Alpii italieni oferă pachete prietenoase cu buzunarele, adaptate nevoilor dumneavoastră.

• Sunteți șeful: Având în vedere că sunteți autoritatea completă a călătoriei dvs., puteți alege când să vă odihniți, când să pedalați, să întâlniți localnicii, să faceți clic pe fotografii pentru că nu trebuie să fiți condus de nimeni altcineva.

• Aventura & amp; explorare: Dolomite & amp; Italia oferă călătorilor noștri servicii de neegalat cu sporturi de aventură și o cantitate imensă de explorare. Dolomita redefinește experiența dvs. de ciclism pur și simplu nu pedalând, dar veți găsi aici tot ce arată un iubitor de ciclism și anume liniștea & amp; trasee, peisaje diverse, văi netede spre mare alpinism.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *