Antrenament pentru ciclism pentru triatletii începători

Ciclismul este cel mai lung segment al oricărui triatlon, indiferent dacă numărați mile sau durata. Ciclismul este cel mai ușor dintre cele trei picioare în care să compensezi punctele slabe ale celorlalte două picioare. Mulți oameni încep să ia în considerare triatlonii datorită forței lor ca alergători și apoi se concentrează pe a deveni înotători mai competenți în timpul antrenamentelor. Ideea este că știm cu toții să mergem cu bicicleta; și un pic de antrenament cu bicicleta este suficient pentru a trece prin cursă. Acest lucru pur și simplu nu este adevărat.

Acesta este singurul segment dintr-un triatlon care are echipament. Este vital să călătorești pe un ciclu care să se potrivească, să-ți cunoști echipamentul, să te simți confortabil cu alții și să știi că programul tău de ciclism te-a pregătit pentru segmentul de ciclism.

Bicicleta

Asigurați-vă că bicicleta pe care ați ales-o să mergeți timp de douăsprezece sau mai multe mile este ciclul potrivit pentru dvs. Trebuie să se potrivească fizic dimensiunilor corpului, nevoilor și bugetului.

Mergeți la un magazin de biciclete de renume din zona dvs. și permiteți experților să vi se potrivească. Vânzătorii dintr-un magazin de pentru ciclism de încredere merg de obicei și știu cum să găsească bicicleta potrivită pentru persoana respectivă. Această montare poate fi la fel de ușoară sau de complicată pe cât doriți. Capătul extrem al montării este realizarea unui ciclu personalizat pentru dvs. Pentru mulți, opțiunea realistă este determinarea ciclului prefabricat potrivit pentru corpul dvs. și care este disponibil.

Aveți nevoie de un ciclu rutier, montan sau hibrid? De obicei, un triatlon este finalizat pe drumuri. Asigurați-vă că știți dacă a dvs. este o cursă rutieră sau de traseu. Anvelopele și cadrele pot fi diferite în funcție de nevoile dvs.

 

Antrenamentul

Un antrenament cu bicicleta te va face confortabil cu ciclul, printre altele. Ar trebui să știi cum să echilibrezi, să schimbi vitezele cu ușurință, să înțelegi când să schimbi vitezele, să te simți confortabil călărind într-un pachet și să știi că finisarea acestui segment va fi o briză.

Mai întâi, asigurați-vă că v-ați antrenat cu curse scurte și vă obișnuiți cu bicicleta. S-ar putea să descoperiți că doriți un scaun căptușit. Schimbarea vitezelor, urcarea dealurilor și trecerea oamenilor ar trebui să fie ușoare; cel puțin din punct de vedere tehnic.

Odată ce ai aceste elemente de bază, poți începe să lucrezi la programul tău de formare. Acest lucru este diferit de antrenament prin faptul că are un ciclismul. Lucrul este cheltuirea energiei. Programele de formare sunt concepute având în vedere un scop. Obiectivele pot varia, dar veți avea unul. Fie că este vorba de finalizarea segmentului de ciclism, de bărbierit cu 10% din ultima dată sau de finalizarea partenerului de antrenament, veți lucra spre ceva anume.