Ai lucrurile potrivite pentru un tur cu bicicleta?

Nu este vorba doar de cercetarea celor mai bune pachete de turism cu bicicleta și de rezervarea unuia. Cu toate acestea, trebuie să împachetați în mod corespunzător și pentru acesta. Acest scurt ghid vă va ajuta cu siguranță la fel!

Deci, sunteți gata pentru următoarea vacanță cu bicicleta. Dar, împachetați echipamentul potrivit pentru a vă face confortabil peste tot? Să aruncăm o privire la lista noastră de articole esențiale de călătorie, chiar de la ce să aducem la ce să purtăm pe bicicletă.

Elementul potrivit pe motocicletă

Accesorii pentru succes – Înarmează-te cu mănuși, cască, brățară de identificare rutieră și perechea ta preferată de ochelari de soare.
Rămâneți hidratat – Aveți întotdeauna o sticlă de apă umplută și tablete hidratate în apropiere.
Ansamblu – Nu există set de echitație pentru un tur cu bicicleta în Franța complet fără tricou, șosete și pantaloni scurți de călătorie.
Fără scufundare – Buzunarul din spate al tricoului trebuie folosit pentru a umple niște gustări ușoare.
Pantofii fac haine – Obțineți o pereche de pantofi confortabili pentru ciclism.
Este recomandat să fiți pregătiți pentru orice fel de condiții meteorologice pentru a rămâne răcoros și a vă menține cald. Este posibil să trebuiască să aduceți mai multe straturi, inclusiv o cămașă sintetică respirabilă pentru straturi sub veste, jachetă sau jachetă și să preveniți țesăturile de bumbac atunci când faceți exerciții, deoarece calitățile absorbante întârzie răul și izolează prost când sunt umede.

Lucrul potrivit al bicicletelor

Capturați amintiri – Nu ratați să vă aduceți camera, dar evitați-le pe cele cu lentile foarte mari și voluminoase.
Fără riduri – Îmbrăcămintea fără riduri și accesoriile potrivite vă vor transforma din luptătorul rutier pe timp de zi în timpul nopții 007.

Complement – Obțineți o sticlă de vin pentru a vă relaxa și aminti cu tovarășii dvs. de ciclism în timpul fericit al orei.
Are sens – Salvați o pereche de pantofi confortabili când coborâți de pe bicicletă.
Pentru bărbați, poate orice doriți să purtați pentru o după-amiază la un club de țară, fie că este un tricou polo, o cămașă cu guler, blugi, pantaloni de rochie sau kaki, totul este perfect acceptabil. Pentru femei, acesta este tot ceea ce ați putea purta pentru o noapte în oraș sau pentru a lucra. Bluzele cu modele elegante, pantalonii de rochie, rochiile sau fustele sunt toate suficient de bune pentru un tur cu bicicleta.

Cu toate acestea, dacă călătoria dvs. se încadrează într-o categorie – Mountain Bike, Ride Camp, Explorer și Avid, ținuta pentru cină este casual. Amintiți-vă, spre deosebire de Statele Unite, îmbrăcămintea casual în Europa poate fi mai formală.