Active Travel Asia Kicks Off New Vietnam Biking Tour

Această călătorie de Active Travel Asia (www.activetravelvietnam.com) oferă o mare oportunitate de a vedea cele două zone de frumusete natura remarcabil; zonele muntoase de nord-vest mai Chau și Munții Calcaroși din Ninh Binh.

Ciclismul este o modalitate foarte bună de a vedea această parte fascinantă și uimitoare vizual a Vietnamului, oferind atât activitatea fizică, cât și oportunitatea unică de a observa un mod de viață care s-a schimbat puțin de-a lungul secolelor. Ca călători plimbare în Mai Chau Active Travel Asia întâlni Muong și white thai minorităților și sunt oaspeții în casele tradiționale picioroange care ne permit să vedem de prima mana modul în care aceste popoare minoritare trăiesc. În Ninh Binh, călătorii explorează frumusețea “Halong Bay pe câmpurile de orez” pe biciclete.

Ziua 1: Overland la Mai Chau / biciclete la Buoc Village

Pleacă din Hanoi la 8 dimineața. Călătorii conduc spre sud spre Mai Chau, poarta de acces către impresionanta zonă muntoasă din nordul Vietnamului. Unitatea este foarte frumos, cu vedere uimitoare de munți, văi, ferme de trestie de zahăr și orez paddies. Călătorii ar avea o oprire pe drum pentru băuturi răcoritoare. La sosirea în Mai Chau călătorii au o oprire de prânz în Pom Coong, un sat de minoritate etnică thailandeză. Călătorii vor lua prânzul într-o casă locală. După masa de prânz, călătorii se îmbarcă pe un drum de ciclism pe drumul satului spre Buoc, un sat al grupului minoritar thailandez. Călătorii vor lua cina și peste noapte într-o casă tradițională cu stilt a unei familii thailandeze.

Rezumat
Ciclism: 30 km
Mese: Prânz, Cină
Cazare: Home-stay

Ziua 2: Biciclete pe drumul din spate la Mai Chau

Micul dejun în ședere acasă și apoi călătorii începe ciclism pe drum țară frumos prin sate pitorești ale minorității thailandeze. Călătorii vor lua prânzul într-o casă locală din satul Xo. După masa de prânz călătorii continua de echitatie la Pom Coong sat. Cina și peste noapte în Pom Coong Village.

Rezumat
Ciclism: 35 km
Mese: Mic dejun, prânz, cină
Cazare: Home-stay

Ziua 3: Biciclete / unitate la Ninh Binh

Mic dejun și gratuit în timpul liber pentru a ciclului în jurul în valea Mai Chau sau cumpărături pentru thai tesatura manual. Prânzul în Mai Chau. După masa de prânz călătorii conduce la Ninh Binh. Opriți-vă pe drum pentru o plimbare frumoasă prin partea de țară. Peste noapte în Ninh Binh.

Rezumat
Ciclism: 30 km
Mese: Mic dejun, prânz, cină
Cazare: Hotel

Ziua 4: Bike / vizitarea obiectivelor turistice ale “Halong Bay pe câmpul de orez”/ Drive înapoi la Hanoi

Ciclismul de la hotel la Hoa Lu, prima capitală a Vietnamului datează din secolul al VIII-lea. Vizitați templele și urca câteva sute de pași la partea de sus a unui munte pentru o vedere minunată asupra “Halong Bay pe câmpul de orez”. După ce aici călătorii biciclete printr-o zonă uimitoare de munți de calcar revoltă pe orez paddies. După 1oră de echitatie călătorii ajunge la Tam Coc. Masa de prânz în restaurantul local și apoi bucurați-vă de o excursie interesantă cu barca cu vâsle pe râu pentru a explora Golful Halong pe orezării. Du-te înapoi la Hanoi. Trip se încheie.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *