Accesorii mountain cycling

Când începe ți ciclismul montan, poate fi un pic frustrant atunci când intri într-o priză de biciclete pentru a cumpăra bicicleta de munte inițială și a vedea toate accesoriile disponibile imediat veți avea nevoie atunci când începeți prima de echitatie.

Când începeți cu ciclism montan, acesta poate fi un pic dificil atunci când intri într-un magazin de biciclete pentru a cumpara bicicleta de munte inițială și a vedea fiecare dintre suplimentele oferite veți avea nevoie atunci când începe prima de echitatie.

Există multe suplimente de ciclism montan și articole conexe pe care le puteți cumpăra. Deși personalul de vânzări va încerca să vă ofere tot ce pot, lucru real pentru cei cu un buget nu este exact ceea ce este cool, dar exact ceea ce add-on-uri aveți nevoie pentru a face plimbari mult mai plăcut și fără riscuri. Începând cu aceste suplimente, vei fi bine atunci când vă aventurați pe trasee.

Cască de bicicletă

Casca de biciclete (s-ar putea argumenta) este accesoriul cel mai important ciclism montan pe care le puteți cumpăra. Nimeni nu ar trebui să meargă vreodată pe bicicletă fără protecția capului. Au existat de fapt mai multe persoane care au experimentat de fapt traumatisme craniene grave, atunci când aceasta poate fi evitată prin punerea pe protecție a capului. Toate căștile de mountain bike sunt confortabile și elegante și toți cei care merg pe trasee ar trebui să folosească una.

Mănuși de bicicletă montană

Indiferent în ce perioadă ai merge în, mâinile tale pot lua o bătaie. Incepatori va păstra în mod normal, o prindere moartea pe barele mâner, care poate fi foarte dur pe mâinile lor. Când vă ștergeți, mâinile tale vor fi primul lucru pentru a lovi la sol – și toată lumea se prăbușește la un moment dat. Mănuși de biciclete de munte sunt un trebuie să aibă accesoriu, deoarece acestea vor lua bătaie pentru tine.

Pantaloni scurți pentru biciclete de munte

După primele câteva plimbari cu bicicleta de munte luați, veți vedea că partea din spate va fi foarte inflamat. Chiar dacă corpul tau se va ajusta, pantaloni scurți biciclete sunt fantastice de a avea, deoarece acestea vor ajuta pentru a menține durerea la un minim goale. Puteți obține pantaloni scurți, care sunt foarte confortabile, ceea ce le face un excelent plus față de plimbare cu bicicleta de munte.

Pantofi de bicicletă montană

În funcție de tipul de pedale pe care le aveți și de tipul de călărie pe care îl faceți, veți dori să vă alegeți pantofii de mountain bike în consecință. În cazul în care bicicleta are tip de pedale clipless, veți dori să obțineți pantofi pentru a accepta cleat speciale pentru pedale. Pantofi de biciclete de munte mare sunt robuste, confortabile, precum și au o talpă rigid pentru o performanță mai bună atunci când pedalarea. De asemenea, ar trebui să se asigure pentru a obține dreptul de pantof pentru terenul veți fi de echitatie în, de asemenea.

Protecția ochilor

Poți pleca de pe traseu în câteva secunde dacă ajungi cu ceva în ochi. Ochelarii de soare sau ochelarii cu lentile clare vă pot ajuta să vă protejați ochii de resturi

și să-i protejeze de vânt. Asigurați-vă că acestea nu sunt breakable atunci când vă cumpărați ochelari.

Echipamente de hidratare

Având o cantină sau pachet de hidratare cu tine este cu siguranta o idee excelenta. Este foarte simplu pentru a obține deshidratat, astfel încât ar trebui să aducă întotdeauna apă cu tine și consuma-l pe traseu pentru a se asigura că organismul dumneavoastră rămâne hidratat în mod corespunzător în orice moment.

Kit de reparații pentru ciclism

Dacă nu aduceți trusa de reparații corespunzătoare pentru bicicletă, este simplu să rămâneți blocat în tufiș sau pe traseu. Pentru a fi pe partea mai sigură, aduce un multi-instrument proiectat pentru repararea bicicletelor, bare de anvelope, și un kit de patch-uri pentru a face cu anvelope plate. Desigur, veți avea nevoie de o pompă de aer biciclete pentru a umfla tubul de anvelope după ce ați fixat-o.