4 motive pentru a merge cu bicicleta retro olandeză

Marea Britanie Ciclism

Ciclismul pare să devină din ce în ce mai popular în Marea Britanie. După decenii de utilizare tot mai mare a mașinilor și motocicletelor, oamenii își dau seama că, de fapt, o bicicletă este o idee bună.

Sunt vesti bune!

Știm cu toții că mergeți cu bicicleta înseamnă să fiți în aer liber, să vă bucurați de o gură de aer proaspăt, să vă mișcați picioarele, să vă exersați corpul … toate lucrurile grozave pe care nu le facem atunci când stăm în mașinile noastre.

Acum, cei mai mulți dintre noi vor fi conștienți de pericolele ciclismului. Da, ești mai vulnerabil pe bicicletă decât într-o mașină. Oamenii din Marea Britanie trebuie să se obișnuiască cu bicicliștii, în orașe și pe străzi. Există articole grozave și filme YouTube despre modul în care Marea Britanie ar putea și ar trebui să se schimbe pentru a se adapta mai mult la bicicliști. Nu vom discuta despre asta aici.

Acest articol este despre 4 motive pentru care este excelent să mergi cu bicicleta olandeză. Începem!

Motivul numărul 1 – Anti-diabet

A merge cu bicicleta înseamnă să îți miști corpul. Mișcarea corpului înseamnă arderea grăsimilor. Simplu.

În prezent, „a fi prea greu” este o mare problemă, la nivel mondial și în Marea Britanie. Supraponderalitatea cauzează tot felul de obstacole fizice, diabetul este probabil unul dintre cele mai cunoscute. Nu trebuie să fii un om de știință pentru rachete pentru a înțelege că mișcarea corpului și a bicicletei înseamnă că lupți activ împotriva supraponderalității și reduci șansele de a face diabet. Considerăm că numai acesta este un motiv suficient pentru a sări peste mașină mai des și pentru a alege să mergeți cu bicicleta!

Motivul numărul 2 – Sănătate generală

Nu numai că arzi grăsimi, reducând astfel șansele de diabet, ci și antrenezi mulți mușchi din corpul tău. Vițeii, picioarele superioare, chiar și brațele și picioarele se descurcă bine atunci când mergi cu bicicleta. Din nou, în mod logic întregul corp devine mai sănătos atunci când mergeți cu bicicleta. Creezi rezistență și forță, totul prin simpla vânzare prin câmpuri și străzi!

Motivul numărul 3 – Salvați-vă spatele și gâtul!

Lucrul minunat și special al bicicletelor proiectate olandez este evident designul SIT UP STRAIGHT. Barele cu mâner înalt și șaua confortabilă vă fac ușor să aveți spatele și gâtul drepte. Acum, acesta este ceva ce nu veți găsi pe bicicleta dvs. de munte. Acestea ar putea fi grozave dacă faceți ceea ce spune, călătoriți de fapt pe un munte sau poate doar câteva plimbări cu viteză, dar pentru toți ceilalți oameni care doresc doar să se bucure de o plimbare în oraș sau parc, aceste biciclete montane nu sunt montate … te apleci, întinzându-ți spatele și obligându-te să ții gâtul în poziție incomodă.

Bicicletele olandeze vă ajută să stați drept, cu spatele drept și gâtul relaxat. Fără durere, fără întinderi, doar cu bicicleta.

Motivul numărul 4 – Bucurați-vă de vedere sigur și simplu

Deoarece bicicletele olandeze vă ajută să stați drept, puteți avea cu ușurință o supraveghere bună asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Vorbind despre siguranță ! Majoritatea accidentelor se întâmplă pentru că bicicliștii nu au o viziune bună asupra a ceea ce se întâmplă în jurul lor. Călătoria cu bicicleta olandeză ajută exact la asta. Ești puțin mai înalt (adesea mai înalt decât mașinile) și fără să-ți întinzi gâtul vei putea vedea ce urmează.

Credem că există mai multe motive pentru a merge cu bicicleta olandeză! Gândiți-vă la „aspect”, „distracție”, „mașini în coadă” …

Pentru a trece scurt, vă recomandăm să încercați o bicicletă retro olandeză. De ce să nu aruncăm o privire la unul dintre cele mai relevante magazine online; [http://www.retrobicycle.co.uk]

Bucurați-vă de ziua dvs., bucurați-vă de plimbare!

Acest articol este scris de Oscar Biesheuvel. Proprietar al LiftedUp Ltd, Marea Britanie, este pasionat să facă din Marea Britanie un loc mai frumos, mai bun și mai verde. Născut și crescut în Țările de Jos, are o experiență extraordinară în ciclism cu biciclete olandeze.

Citește și Alegerea unui bun depozit de biciclete

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *